Det er nu blevet nemmere at ansøge om støtte fra Nykredits Fond

Ansøgere har fra i dag d. 27. juni 2019 fået nemmere ved at søge om støtte til deres projekter eller foreninger. Nu foregår ansøgningsprocessen nemlig direkte fra Nykredits Fonds hjemmeside, hvor ansøgere bliver guidet igennem en nem og overskuelige proces.

Ansøgere har hidtil skulle skrive e-mails til Nykredits Fond, hvis de ønskede støtte. Men fordi der er kommet nyt liv i fonden optimeres processen til fordel for ansøgerne.  

Fonden har haft lukket for ansøgninger i en årrække. Ændringerne i Nykredits ejerstruktur har betydet, at Forenet Kredit fremover kan sende midler til Nykredits Fond til uddeling.

Ejerskabspolitikken i Forenet Kredit giver nemlig mulighed for, at repræsentantskabet vil kunne beslutte at give et tilskud til fonden på op til 1 pct. af det tilskud, som foreningen giver tilbage til koncernen efter at have modtaget udbytte.

I 2019 besluttede repræsentantskabet i Forenet Kredit at give tilskud på 12,5 mio. kr. til Nykredits Fond til endnu flere uddelinger – og til gavn for endnu flere fællesskaber.

Fonden håber, at den nye ansøgningsproces vil skabe værdi og tilfredshed på sigt.

Har du spørgsmål vedrørende ansøgningsprocessen er du velkommen til at kontakte os.

Mail: [email protected]
Tlf.: +45 44 55 55 10