Nykredits Fond er hovedstøtte på HCA Festivals 2019

Et af de absolutte fyrtårne ved dette års H.C. Andersen Festivals bliver støttet af Nykredits Fond. Donationen muliggør det magiske og spektakulære 3D-vandshow Klokken i Munke Mose i Odense.

Med forestillingen Klokken kan publikum nemlig glæde sig til et magisk og spektakulært 3D-vandshow, der blandt andet indeholder Nordens største vandfontæne, betagende laserstråler, levende ild, smuk musik, akrobater i verdensklasse og en imponerende 3D-animation. Og Nykredits Fond støtter både showet og festivalen med 500.000 kr.

“Vi støtter H.C. Andersen Festivals og showet i Munke Mose, fordi festivalen på smukkeste facon lever op til fondens mål om at støtte projekter, der hylder fællesskabet og kommer mange mennesker i nærmiljøet til gavn. Samtidig opfylder den odenseanske kulturfestival fondens ønsker ved at bidrage til en inkluderende by, der gør noget særligt for at skabe et inspirerende lokalmiljø for borgerne”, fortæller formand i Nykredits Fond Nina Smith

H.C. Andersen Festivals finder sted i uge 34, hvor Odense er rammen om eventyrlige kulturaktiviteter for alle aldersgrupper. Et genkendeligt H.C. Andersen univers i teaterforestillinger, foredrag og guidede ture, men i lige så høj grad noget helt anderledes som Street Art, koncerter, lysshow og meget mere – aktiviteter som ligger i forlængelse af H.C. Andersens kunstneriske univers med masser af brændstof til fantasien. Festivalområdet er Odense centrum. Visionen for festivalen er en uges kulturelle og festlige begivenheder, der skal øge kendskabet til Odense både nationalt og internationalt gennem H.C. Andersens univers.

Læs mere om H.C. Andersen Festivals her.