Nu kan nyt klubhus i Viborg FF endelig åbne op igen

Nykredits Fond uddelte tilbage i 2020 en stor donation på 250.000 kroner til opførelsen af Viborg FF’s nye klubhus. Men så blev landet lukket ned.

Det startede ellers rigtig godt. Ved indvielsen i det nyopførte klubhus i september 2020 var der godt fyldt op med inviterede gæster. Der var blandt andet politikere fra nærområdet, sponsorer – og selvfølgelig repræsentanter fra Viborg FF’s amatør- og professionelle afdeling. Alle kunne med glæde og stolthed vise deres fine nye klubhus frem. Til at overrække Nykredits Fonds donation var repræsentantskabsmedlem i Forenet Kredit Steffen Damsgaard, der selv er fra Vestjylland.

Men kort tid efter indvielsen lukkede samfundet og foreningslivet ned på grund af COVID-19. Det ramte naturligvis også det nye klubhus, som måtte stå tomt i løbet af nedlukningen.

Men med den nu gradvise genåbning af landet ser det endelig ud til, at huset igen kan danne rammerne for en masse aktiviteter for store og små. Næstformand i Viborg FF Tom Christensen fortæller:

For os i Viborg FF betyder det meget, at vi nu forhåbentligt snart kan åbne vort dejlige nye klubhus for vore mange medlemmer samt for beboere i området. Bare det, at vi igen kan få lov til at åbne omklædningsrummene, så spillere både før og efter træning og kamp, kan genopleve den specielle atmosfære, der nu engang er i et omklædningsrum. 

Nykredits Fond er glade for at have støttet Viborg FF’s nye klubhus. Fonden har et særligt fokus på at støtte op om fællesskaber i hele Danmark – og giver især støtte til byggeprojekter. Vi tror på, at det nye klubhus kan være med til at øge og bevare foreningslivet i Viborg, så det både gavner nuværende og fremtidige medlemmer af klubben.