Donation på knap 100.000 kroner løfter balletforestilling på Odense Rådhus til næste niveau

I december 2019 omdannes Rådhushallen på Odense Rådhus til et magisk eventyr, hvor 139 elever fra Det Kongelige Teater Balletskolen Odense vil nyfortolke H.C. Andersens eventyr ”De Vilde Svaner”.

Forestillingen støttes af Nykredits Fond, der har doneret 95.000 kroner til projektet. Formanden fra fonden udtaler:

Vi er stolte af at støtte Balletskolen Odense, og deres forestilling De Vilde Svaner. Dette projekt hylder især kulturen og inkluderer mange mennesker – både store og små – i nærmiljøet

Til at overrække donationen var Andreas Munch Møller, lokal repræsentant fra administrationen bag Nykredits Fond, Forenet Kredit, og det var Morten Innstrand, kunstnerisk leder på Balletskolen, der tog imod. 

Forstander for balletskolen Inge Fjord er også begejstret for donationen, der løfter dette års juleforestilling til et helt nyt niveau:

Det gavmilde beløb fra Nykredits Fond gør en forskel. Vi er en skole med store ambitioner ikke mindst for vores juleforestilling på Odense Rådhus, og et beløb i denne størrelse er med til at løfte den op i et niveau, hvor vi har mulighed for at kreere nogle særlige kostumer. De er med til at skabe det særlige visuelle udtryk for De Vilde Svaner. En æstetisk smuk og unik danseforestilling baseret på H.C. Andersens eventyr.

Forestillingen De Vilde Svaner finder sted i Rådhushallen, Odense Rådhus, Flakhaven 2.

  • 13. december klokken 17:00 (premiere)
  • 14. december klokken 13:00, 15:00, 17:00
  • 15. december klokken 13:00, 15:00, 17:00